loading...
وبلاگ رسمی نینا چت
admin بازدید : 881 شنبه 05 مهر 1393 نظرات (0)
رئیس پلیس فتا غرب تهران به کاربران فضای مجازی توصیه کرد تا حد امکان با آگاهی و کسب اطلاعات کامل وارد چت روم‌ها شوند.

پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: سرهنگ "اصغر باقریان" در این رابطه گفت: چت در واقع محیطی مجازی است که افراد در آن می‌توانند با یکدیگر تبادل نظر کنند. گاهاً برخی افراد نیز به نیات مختلف وارد چت‌روم‌ها می‌شوند و در موارد بسیاری کلاهبرداران و شیادان در چت‌روم‌ها با نام‌ها و اطلاعات نادرست و جذاب اقدام به برقراری ارتباط با سایر کاربران می‌کنند و از این طریق دامی برای افراد می‌گسترند.
رئیس پلیس فتا غرب تهران خطاب به کاربران فضای مجازی گفت: زوج‌یابی اینترنتی از جمله پدیده‌های جدید و در حال گسترش است و جوانان به منظور آشنایی با همسر آینده خود وارد چت می‌شوند و شیادان از این راه سوء‌استفاده کرده و اطلاعات خصوصی آنان را بدست آورده و اقدام به اخاذی می‌کنند.عده‌ای دیگر از این کاربران را افراد سودجو و روان‌پریش تشکیل می‌دهند و با توجه به اینکه بیشتر کاربران چت‌روم را افراد ناآشنا به واقعیت‌های اجتماعی شامل می‌شوند ، حضور گسترده‌ای در چت‌روم دارند و به اغفال جوانان می پردازند.
وی تصریح کرد: استفاده بیش از حد از چت‌های اینترنتی نامناسب می‌تواند منجر به اختلالات روانی درازمدت در افراد شود زیرا هر قدر فاصله بین دنیای واقعی و تخيّلی افراد بیشتر شود، می‌تواند منجر به افسردگی و بروز اختلالات روانی در افراد شود.
این مقام انتظامی خاطر نشان کرد: برای اینکه بتوانید از چت روم ها استفاده درست را برده و مضراتش گریبان گیر شما نشود توصیه های زیر را جدی بگیرید و به موارد ذیل توجه داشته باشید :
* به وقت نیاز وبه قدر نیاز از چت استفاده کنید.
* به کسی که نمی شناسید هر گزاطلاعات ندهید.
*به راحتی فریب کلمات فریبنده را نخورید؛ چه بسا که دروغ باشند.
* از راه چت به قصد همسر یابی نروید.
* هرگزدر چتهایتان کلمات زشت و خلاف شرع ننویسید.
*رمز ایمیل، وبلاگ ویا سایت خود را به کسی چت نکنید.

 

admin بازدید : 439 شنبه 05 مهر 1393 نظرات (1)
فردی که با نامی زنانه و انتشار تصاویر مبتذل در یکی از شبکه های اجتماعی از کاربران فضای مجازی کلاهبرداری و اخاذی می کرد توسط پلیس فتا شهرستان آمل شناسائی ودستگیر شد .
پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: درپی انتشار تصاویر مبتذل و دعوت کاربران شبکه های اجتماعی در فضای مجازی به ورود در این صفحه ، موضوع در دستور کار ماموران پلیس فتا استان مازندران قرار گرفت.
این گزارش حاکی است ، درادامه تحقیقات پلیسی ، ماموران پلیس فتا آمل موفق شدند ضمن هماهنگی با مراجع قضائی متهم به نام " آ – ی " را شناسائی و دراقدامی عملیاتی وی را دستگیر کنند.
درادامه این گزارش آمده است ، متهم در تحقیقات علمی و پلیسی به ایجاد حساب کاربری با نامی دخترانه و قرار دادن تصاویری غیر اخلاقی اعتراف کرد .
متهم هدف از این کار را ترغیب دیگر کاربران جهت برقراری ارتباط با خود به منظور دریافت شارژ تلفن همراه و وجه نقد عنوان کرده بود و گفت پس از اخذ شارژ ارتباط خود را با آنان قطع می کرد.

هشدار پلیس فتا به کاربران فضای مجازی:
در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی به هر فردی اعتماد نکرده و بدانند همیشه افرادی هستند که با سوء نیت و افکار پلید قصد کلاهبرداری و اخاذی از کاربران را دارند.
admin بازدید : 739 شنبه 05 مهر 1393 نظرات (0)
فرمانده انتظامی شهرستان فردوس خراسان جنوبی با اشاره به دستگیری عامل انتشار تصاویر غیر اخلاقی در فضای مجازی پیشگیری از وقوع اینگونه جرایم را فرهنگ سازی و آموزش خانواده ها اعلام کرد.

پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: سرهنگ "واعظی" در این باره اظهار داشت: کارشناسان پلیس فتا استان خراسان جنوبی در رصد فضای مجازی به وبلاگی برخوردند که به انتشار تصاویر غیر اخلاقی اقدام می کرد.
وی ادامه داد: پس از انجام تحقیقات لازم و اشراف اطلاعاتی ، متهم توسط پلیس اطلاعات شهرستان فردوس شناسایی و دستگیر شد.
فرمانده انتظامی شهرستان فردوس گفت:متهم در اعترافات خود سرگرمی و درآمد را انگیزه این عمل غیر اخلاقی عنوان کرد.
این مقام مسئول در ادامه با اشاره به اینکه اینگونه جرایم گروه های سنی نوجوانان و جوانان را درگیر خود می کند بر لزوم آموزش و فرهنگ سازی در درون خانواده ها تأکید کرد و گفت: خانواده اولین و بهترین عامل پیشگیری از جرم و الگوی مناسب برای تربیت فرزندان است .

فرماندهی انتظامی شهرستان فردوس در پایان با اعلام آمادگی کامل این پلیس برای مقابله با جرایم اینترنتی از عموم مردم خواست در صورت مواجهه با جرایم در فضای مجازی مراتب را به وب‌سایت پلیس فتا- بخش ارتباطات مردمی اعلام نمایند.

admin بازدید : 470 شنبه 05 مهر 1393 نظرات (0)
هرگونه هتک حیثیت و نشر اکاذیب در فضای مجازی شامل تغییر یا تحریف و انتشار فیلم یا عکس و اطلاعات شخصی افراد مانند شماره تماس آنها به قصد تشویش اذهان عمومی و یا ضرر رساندن به دیگری باشد، جرم تلقی شده و پلیس با عاملین آن برخوردی قاطع خواهد داشت.

پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: رئيس پليس فتا استان خراسان شمالی گفت: پیرو شکایت فردی مبنی بر مزاحمت‌های تلفنی اینترنتی، ﻤﺄمورین اقدامات خود را آغاز نموده و بدواً مشخص گردید که فرد یا افرادی با قراردادن شماره تماس شاکی با عنوانی نامناسب موجب آزار و هتک حرمت وی شده‌اند. لذا طی بررسی‌های صورت گرفته و رصد وب‌سایت‌های مورد نظر و جمع آوری مستندات فنی و کارشناسی انجام شده در محیط‌های چت روم، متهم شناسایی و دستگیر شد. وی که از بستگان شاکی بود به جرم خود اعتراف و دلیل خود را خصومت شخصی با شاکی ذکر کرد.
پلیس فتا هشدار داد:هرگونه هتک حیثیت و نشر اکاذیب در فضای مجازی شامل تغییر یا تحریف و انتشار فیلم یا عکس و اطلاعات شخصی افراد مانند شماره تماس آنها به قصد تشویش اذهان عمومی و یا ضرر رساندن به دیگری باشد، جرم تلقی شده و پلیس با عاملین آن برخوردی قاطع خواهد داشت.

admin بازدید : 451 شنبه 05 مهر 1393 نظرات (0)
پسر مشهدی در سایت همسریابی فریب خورد و مورد اخاذی قرار گرفت.

پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: رئيس پليس فتا استان خراسان رضوی در رابطه با اخاذی از پسر جوان 25 ساله‌ای در محيط چت روم گفت: اين جوان به انگيزه همسريابی وارد محيط‌های چت روم شده و در اين محيط با دختر جوانی آَشنا شده که این دختر توانسته با جلب اعتماد این جوان، از طريق وب كم تصاوير و شماره تلفن پسر جوان را بدست آورد.
وی افزود: بنا بر اظهارات شاکی، این دختر به محض دريافت عكس و شماره تلفنم پيامك تهديد آميزی به من ارسال کرده و درآن تقاضای مبلغ 1000000ریال کرده و همچنین تهدید کرده بود در غير اينصورت عكس و شماره تلفنت را در اينترنت منتشر می‌کنم" كه بنده بعلت جلوگيری از آبروريزی سريعاً مبلغ را پرداخت و فكر كردم موضوع تمام شده است ولی مجدداً پس از دو روز پيامك ديگری كه مبالغ 5000000 و 10000000 را درخواست می‌كرد برايم آمد، در اين شرايط ترجيح دادم مراتب را با پليس در ميان بگذارم.
رئیس پلیس فتا خراسان رضوی گفت: بلافاصله پس از دريافت شكايت پسر جوان تحقيقات گسترده و عمليات شناسايی دختر جوان آغاز و نهایتاً متهمه شناسايی شد كه جهت كسب تكليف به مقامات قضايی ارجاع داده شد.
پلیس فتا توصيه کرد:چت روم‌ها و شبكه‌های اجتماعی همسريابی غير مجاز برای انتخاب همسر محيط مناسبی نيستند و لذا از شهروندان درخواست می‌شود تا در صورت مشاهده چنين وب‌سايت‌های كه به همين عنوان از جوانان و نوجوانان اخاذی می‌کند ،آدرس و هرگونه اطلاعات در مورد وب‌سايت را در اختيار پليس فتا قراردهند.

admin بازدید : 483 شنبه 05 مهر 1393 نظرات (0)

یکی از مهمترین ویژگی‌های اینترنت گمنامی است. بسیاری از سودجویان از جمله شکارچیان آنلاین از همین ویژگی برای رسیدن به اهداف شوم خود استفاده می‌نمایند. بیشترین هدف شکارچیان آنلاین کودکان و نوجوانانی هستند که از لحاظ عاطفی مشکلات عمده‌ای را در خانواده خود دارند. در واقع این دسته از شکارچیان با ابزار همدردی با کودکان طرح دوستی با آنها می‌ریزند در حالی‌که این دوستی یک دوستی کاذب می‌باشد.

شکارچیان آنلاین به راحتی با مشاهده پروفایل کودکان و نوجوانان در شبکه‌های اجتماعی و چت روم ها و بررسی اطلاعات آنها نظیر مشخصات مدرسه، باشگاه ورزشی و حتی یک عکس ساده که یک شخص با ماشین شخصی و یا خانوادگی خود در جلوی منزلش گرفته و برای دوستان به اشتراک گذاشته اهداف خود را مشخص می نمایند. معمولا شکارچیان آنلاین از روش های متفاوتی جهت جلب اعتماد و مخفی نگه داشتن ارتباط فرزندان از والدین خود استفاده می کنند که مهمترین آنها عبارتند از: ارسال شارژ رایگان برای تلفن‌های همراه که این عمل به منظور مخفی نگه داشتن هزینه تلفن از والدین صورت می‌گیرد. از جمله موارد دیگری که جهت جذب استفاده می شود، ارسال عکس‌های شهوت انگیز برای نوجوانان است که متأسفانه بسیاری از قربانیان به این روش مورد حمله قرار گرفته اند.
 
نشانه های مهم در معرض خطر قرار گرفتن کودکان:
گرچه زیر نظر داشتن کودکان به طور کامل امری دشوار به نظر می‌رسد اما والدین با رعایت چند نکته که در زیر اشاره خواهد شد می‌توانند رفتار فرزندان خود را به منظور محافظت آنها در برابر شکارچیان اینترنتی کنترل نمایند.
نشانه های خطر:
1)فرزندان زمان زیادی را به صورت آنلاین سپری می‌کنند.
2)یافتن تصاویر و فیلم‌های غیرمجاز بر روی سیستم کامپیوتر فرزندان.
3)دریافت تماس‌های تلفنی، ای‌میل و هدیه از طرف کسانی که شما آنها را نمی شناسید.
4)خارج شدن فعالیت فرزندان از حالت طبیعی.
5)سوییچ کردن صفحه در حال مشاهده کودکان زمانی که شما بر روی سیستم حضور پیدا می‌کنید.
6)استفاده از حساب های کاربری متعدد (ای‌میل های جانبی) توسط فرزندان شما.
 
رایج ترین ابزارهایی که توسط شکارچیان آنلاین جهت اغفال کودکان بر روی اینترنت استفاده می‌شوند شامل اتاق های گفتگو، پیام‌های فوری و ایمیل می‌باشند. در واقع 89 درصد سوءاستفاده جنسی آنلاین از طریق اتاق های چت و یا پیام از طریق مسنجر صورت یافته است.
بخشی از آمارهای تکان دهنده از سازمان های معتبر:
1)یک نفر از پنج نوجوان ایالت متحده تجربه درخواست جنسی ناخواسته از طریق وب را داشته است. (مرکز تحقیقات جنایت علیه کودکان)
2)25 درصد از کودکان به طور ناخواسته و آنلاین مورد تهاجم پورنوگرافی قرار گرفته اند. (مرکز تحقیقات جنایت علیه کودکان)
3)فقط یک سوم خانواده ها از ابزار فیلترینگ برای فرزندان خود استفاده می نمایند.(مرکز کودکان گمشده)
4)75 درصد کودکان تمایل در به اشتراک گذاشتن اطلاعات شخصی در مورد خود و خانواده در ازای دریافت خدمات آنلاین را دارند. (emarketer)
5)تنها حدود 25 درصد از فرزندان که از نظر جنسی به صورت آنلاین تهدید می‌شوند موضوع را با والدین خود در میان می‌گذارند. (مرکز تحقیقات جنایت علیه کودکان)
6)77 درصد از اهداف شکارچیان آنلاین از سنین 14 سال به بالا و 22 درصد کاربران سنین 10 تا 13 سال بوده اند. (مرکز تحقیقات جنایت علیه کودکان)
ترجمه شده از:
www.familysafecomputers.com
مرکز ملی کودکان گمشده و استثمار شده آمریکا NCMEC
www.protectkids.com
www.missingkids.com ارسال: مبین صباغی رستمی  
admin بازدید : 467 شنبه 05 مهر 1393 نظرات (0)
با گسترش روزافزون روابط و مراودات اینترنتی از جمله تالارهای گفتگو و چت روم ها و نبود نظارت های لازم بر روی آنها، این سایت ها امروزه به مشکلی بزرگ تبدیل شده اند.

پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: سرهنگ "حبیب الله رجبلی" در این خصوص گفت: چت روم یک محیط غیرواقعی و یا مجازی است و محلی برای گفتگو و تبادل نظر کاربران اینترنت با نیات مختلف است.
وی افزود: افراد کلاهبردار با اهداف سوء و با نام کاربری و اطلاعات کذب و جذاب وارد این محیط مجازی شده و با هدف کلاهبرداری شروع به برقراری ارتباط با سایر کاربران چت روم ها می کنند و با کسب اعتماد طرف مقابل و بدست آوردن اطلاعات خصوصی آنها، اقدام به اخاذی می کنند.
وی ادامه داد: حرکت به سوی فرهنگ سازی مناسب در استفاده از چت روم ها نیاز جامعه است تا کاربران عزیز با آگاهی و شناخت کامل از مشکلات و تهدیدات محیط های چت روم پا به این عرصه بگذارند تا مشکلات کمتر گریبانگیر آنان شود بهتر است خانواده ها عواملی را که باعث می شوند جوانان به چت روم‌ها جذب شوند را شناسایی نمایند.
از جمله عواملی که افراد مخصوصاً جوانان جذب چت روم ها می شوند نیاز به دوستی و برقراری ارتباط اجتماعی است و محیط چت پاسخگوی این نیاز است بنابراین بهتر است خانواده ها در ایجاد یک ارتباط درست مانند یک دوست با جوانان خود تلاش کنند تا وجود خلأ احتمالی بین خود و فرزندانشان را از بین ببرند.
وی افزود: یکی دیگر از مشکلاتی که امروزه جامعه به آن دچار شده و در حال افزایش است دوستی ها و ازدواج های اینترنتی است. متأسفانه تعدادی از افراد با هدف ازدواج و آشنایی با همسر آینده خود وارد محیط چت روم شده و کلاهبرداران از این موقعیت سوء استفاده نموده و از اطلاعات شخصی و محرمانه آنها بهره سوء می برند.
سرهنگ رجبلی اشاره ای به معایب و پیامدهای منفی چت روم کردند و افزود: دنیای چت روم محیطی است که افراد قادر به پنهان کردن هویت خود هستند که نتیجه آن عدم رعایت موارد اخلاقی است و می‌تواند موجب ایجاد سوء تفاهم شود.
به گفته وی آشنایی و ازدواج‌های ناموفق از طریق چت، استثمار جنسی، عکس های مستهجن و غیر دینی از جمله تهدیدات فراروی مخاطبان چت روم هاست.
وی گفت: انزوای اجتماعی و کاهش قدرت برقراری ارتباطات فیزیکی از دیگر پیامدهای آن است.
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی گلستان با اشاره به اتاق های گفتگو و چگونگی کاهش پیامدهای منفی آن با توصیه به کراربران گفت: اطلاعات و عکس های خصوصی خود را در هیچ کجا از جمله در این محیط ها در اختیار افرادی که نمی شناسید قرار ندهید و فریب عبارات جذاب را نخورید.
وی چت روم را محلی برای آزمایش و خطا یا کسب تجربه و علم برای افراد سالم، عفیف و با حیای جامعه اسلامی ندانست و اظهار داشت: با هدف ازدواج و تشکیل خانواده وارد چت روم ها نشوید زیرا افراد با هر هویتی می توانند در این فضا فعالیت داشته باشند و خود را آن طور که دوست دارند جلوه دهند.
این مقام انتظامی تاکید کرد: از کلمه عبور حساب کاربری ایمیل و چت روم خود با دقت محافظت کنید.
وی در پایان با توصیه به هموطنان گفت: در صورت مواجهه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرسwww.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش نمایند و هشدار‌های پلیس را جدی بگیرند.
 

admin بازدید : 418 شنبه 05 مهر 1393 نظرات (0)

با گسترش روزافزون روابط و مراودات اینترنتی از جمله تالارهای گفتگو و چت روم ها و نبود نظارت های لازم بر روی آنها، این سایت ها امروزه به مشکلی بزرگ تبدیل شده اند.
سرهنگ دوم علی نیک‌نفس تصریح کرد: چت روم یک محیط غیر واقعی و یا مجازی است و محلی برای گفتگو و تبادل نظر کاربران اینترنت با نیات مختلف است. برخی مواقع نیز افراد کلاهبردار با اهداف سوء و با نام کاربری و اطلاعات کذب و جذاب وارد این محیط مجازی شده و با هدف کلاهبرداری شروع به برقراری ارتباط با سایر کاربران چت روم ها می کنند. این افراد ابتدا اعتماد طرف مقابل را بدست می آورند و در ادامه اطلاعات خصوصی وی را بدست آورده و از او اخاذی می کنند.

وی ادامه داد: حرکت به سوی فرهنگ سازی مناسب در استفاده از چت روم ها نیاز جامعه است تا کاربران عزیز با آگاهی و شناخت کامل از مشکلات و تهدیدات محیط های چت روم پا به این عرصه بگذارند تا مشکلات کمتر گریبانگیر آنان شود. بهتر است خانواده های محترم عواملی را که باعث می شوند جوانان به چت روم ها جذب شوند را شناسایی نمایند. از جمله عواملی که افراد مخصوصاً جوانان جذب چت روم ها می شوند نیاز به دوستی و برقراری ارتباط اجتماعی است و محیط چت پاسخگوی این نیاز است بنابراین بهتر است خانواده ها در ایجاد یک ارتباط درست مانند یک دوست با جوانان خود تلاش کنند تا وجود خلأ احتمالی بین خود و فرزندانشان را از بین ببرند.

وی افزود: یکی دیگر از مشکلاتی که امروزه جامعه به آن دچار شده و در حال افزایش است دوستی ها و ازدواج های اینترنتی است. متأسفانه تعدادی از افراد با هدف ازدواج و آشنایی با همسر آینده خود وارد محیط چت روم شده و کلاهبرداران از این موقعیت سوء استفاده نموده و از اطلاعات شخصی و محرمانه آنها بهره سوء می برند.

سرهنگ دوم نیک‌نفس اشاره ای به معایب و پیامدهای منفی چت روم ها داشتند:

  • دنیای چت روم محیطی است که افراد قادر به پنهان کردن هویت خود هستند که نتیجه آن عدم رعایت موارد اخلاقی است و می تواند موجب ایجاد سوء تفاهم شود.
  • آشنایی و ازدواج های نا موفق از طریق چت، استثمار جنسی، عکس های مستهجن و غیر دینی از جمله تهدیدات فراروی مخاطبان چت روم هاست.
  • انزوای اجتماعی و کاهش قدرت برقراری ارتباطات فیزیکی از دیگر پیامدهای آن است.

 
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات ناجا افزود: برای اینکه از اتاق های گفتگو استفاده کنید و پیامدهای منفی آن را کاهش دهید توصیه می شود:

  • اطلاعات و عکس های خصوصی خود را در هیچ کجا از جمله در این محیط ها در اختیار افرادی که نمی شناسید قرار ندهید و فریب عبارات جذاب را نخورید.
  • با هدف ازدواج و تشکیل خانواده وارد چت روم ها نشوید زیرا افراد با هر هویتی می توانند در این فضا فعالیت داشته باشند و خود را آن طور که دوست دارند جلوه دهند.
  • از کلمه عبور حساب کاربری ایمیل و چت روم خود با دقت محافظت کنید.
  •  

وی در پایان گفت:پلیس فتا از هموطنان درخواست می‌کند در صورت مواجهه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرسwww.cyberpolice.ir  بخش ارتباطات مردمی گزارش نمایند و هشدار‌های پلیس را جدی بگیرند.

admin بازدید : 441 جمعه 04 مهر 1393 نظرات (0)
جدیدترین پیامک های عاشقانه مهر93

پیامک های عاشقانه مهر

۹۳

 

خوشبختی داشتن کسی است که بیشتر از خودش تو را بخواهد …
و بیشتر از تو هیچ نخواهد و تو برایش تمام زندگی باشی

❤♥❤♥❤♥❤♥❤♥❤♥❤♥

جدیدترین پیامک های عاشقانه در ادامه مطلب


http://up.ebook212.ir/up/ebook212/Pictures/07502843485476547734.gif

admin بازدید : 449 جمعه 04 مهر 1393 نظرات (0)

دانلود آلبوم جدید و فوق العاده زیبا و شنیدنی مهدی احمدوند به نام از این ساعت

لطفا جهت حمایت از صاحب اثر آلبوم را به صورت اورجینال از فروشگاه های معتبر تهیه کنید

 

 

دانلود آلبوم جدید مهدی احمدوند به نام از این ساعت

برای دانلود به ادامه مطلب بروید...

درباره ما
Profile Pic
وبلاگ رسمی نینا چت جهت اطلاع رسانی به کاربران نینا چت|انجمن نینا چت
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • صفحات جداگانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 14
  • کل نظرات : 94
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 844
  • آی پی امروز : 7
  • آی پی دیروز : 22
  • بازدید امروز : 9
  • باردید دیروز : 30
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 252
  • بازدید ماه : 1,426
  • بازدید سال : 8,750
  • بازدید کلی : 233,533